לוגו אתר מאמר.נט
שלום אורח
התחבר לאתר או הרשם לאתר מאמר.נט
4669 מאמרים 1449 כותבים 447 קטגוריות הוספת מאמר

אין אונות הקשר בין סוג הדם ובעיות בזקפה

פורסם בתאריך 15/08/2017      /      נכתב ע"י רון גל

חוקרים גילו קשר בין תפקוד מיני אצל גברים לבין סוג הדם. על פי המחקר שבו נבדקו מעל 300 גברים, בעלי סוג דם A, B, או AB סובלים משכיחות גבוהה יותר של בעיות אין אונות. ההשערה: בעלי סוג דם O הם בעלי תפקוד כלי דם טוב יותר, מה שמגן עליהם לא רק ממחלות לב ושבץ מוחי אלא גם מהפרעות בתפקוד המיני

 

עשרות אלפי גברים סובלים מ בעיות בתפקוד המיני , ועכשיו מתברר כי פרט להשמנה, סוכרת וזקנה עלול להיות גורם סיכון נוסף לכך: סוג הדם שלכם.

 

מחקר חדש מצא כי גברים בעלי סוג דם A, B או AB, נמצאים בסיכון פי 4 ללקות בבעיות זיקפה, בהשוואה לגברים בעלי סוג דםO  . הממצאים עשויים להיות משמעותיים, שכן מעל מחצית מהגברים הם בעלי סוג דם A, B, או AB.

 

עד היום נקשר סיכון לאימפוטנציה לסיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם. על פי ההערכות, השמנת יתר, כולסטרול גבוה, סוכרת עישון, כולם משפיעים גם על כלי הדם הקטנים באיבר המין הגברי ומונעים ממנו את הזיקפה. אף שתרופות כמו ויאגרה הביאו למהפכה בטיפול, עדיין כ-30% מאלה שנוטלים אותן לא רואים כל שיפור.

 

כעת החוקרים מאוניברסיטת אורדו שבטורקיה, טוענים שרבים נמצאים בסיכון גבוה לבעיות תפקוד מיני, לא רק בשל גורמי הסיכון הקרדיוווסקולריים, אלא פשוט משום שנולדו עם סוג דם מסוים.

 

החוקרים אספו 350 גברים בשנות ה-60 לחייהם, ומצאו כי גברים בעלי סוג דם A, B או AB היו בסיכון של פי 3 עד 4 לסבול מאימפוטנציה, בהשוואה לבעלי סוג דם O. רק 16% מאלה בעלי סוג דם O, דיווחו על הפרעות זיקפה, בהשוואה ל-42% מאלה בעלי סוג דם A. גם כשהחוקרים הסירו משתני גורמי סיכון כמו עישון ויתר לחץ דם, נותרו ההבדלים משמעותיים.

 

סוג הדם שחסין למחלות

 

לחוקרים דיין לא ברור כיצד סוג הדם עשוי להשפיע על התפקוד המיני, אולם על פי הידוע, בעלי סוג דם O נחשבים לחסינים יותר למחלות כרוניות שונות, ובהן מחלות כלי דם, עובדה שעשויה להשפיע גם על התפקוד המיני.

 

"עשרות שנים ידוע שיש קשר כלשהו בין סוגי הדם למצב הקרדיווסקולרי", אומר הפרופ' רפי חרותי, מומחה לרפואת שיקום ויו"ר האגודה הישראלית לטיפול מיני, "ראו שאצל אלה בעלי סוג דם O, קיימת עמידות מסוימת למחלות כלי דם, סוכרת ולחץ דם. לכן התאוריה גורסת שסוג הדם מעניק להם חסינות גנטית כלשהי, שעדיין לא ברור טיבה ומקורה".

 

לדברי פרופ' חרותי, הממצאים אינם בעלי משמעות קלינית: "זה לא שנתחיל להחליף לגברים את סוג הדם במידה שיסבלו מאי תפקוד מיני", אומר, "מדובר בממצא אנקדוטלי. כך או כך, גבר שסובל מקושי להגיע לזיקפה מספקת ביחסי מין, או לשמר אותה למשך האקט המיני, צריך להיוועץ ברופא מומחה שיפנה אותו לבירור הנכון ויתפור עבורו את הטיפול המתאים. מה שברור הוא, שאין סיבה לסבול מבעיות תפקוד מיני".

 

 

 

ויאגרה, בעיות בתפקוד המיני

בעיות בתפקוד המיני

1411 צפיות
0 כניסות
מאמרים נוספים מאת רון גל
ויאגרה או מדבקה להשגת שליטה על בעיות של שפיכה מהירה לא צריך יותר ויאגרה: חברת סטארט-אפ בתחום הציוד הרפואי השלימה ניסוי קליני מוצלח בבני אדם, למניעת התופעה המציקה שגורמת בושה לחלק מהגברים - שפיכה מוקדמת.
פורסם בקטגוריית בריאות ורפואה, לפני 6 שנים 5 חודשים
סיאליס - גם לבעיות זקפה וגם לטיפול בערמונית מוגדלת מינהל המזון והתרופות האמריקני אישר את תרופת הזיקפה "סיאליס" כטיפול בהגדלה שפירה של הערמונית, מצב בו לוקים מרבית הגברים בעולם לאחר גיל 50. התופעה גורמת לבעיות השתנה
פורסם בקטגוריית בריאות ורפואה, לפני 6 שנים 6 חודשים
ויאגרה לבדה לא מספיקה דרושה גם התחשבות בבת הזוג נסו להבין מה מענג אתכם והתמקדו בתחושה הנעימה. זקפה היא תוצאת לוואי של הנאה, והיא לא מטרה בפני עצמה. אם אתם ממוקדים בהשגת יעדים ומטרות, אתם לא נהנים אלא מכניסים למיטה מתח מיותר שרק פוגע בתפקוד. חוץ מזה, אם אתם נבוכים ומתביישים ממי שנמצאת אתכם במיטה, זה סימן שהתנאים הפסיכולוגים אינם
פורסם בקטגוריית בריאות ורפואה, לפני 6 שנים 7 חודשים
יד 2 גובים כסף בעזרת תחבולות לא הוגנות – יותר משתי מודעות תן ת'כסף אם יוצא שפרסמת למכירה יותר משתי מודעות לדוגמא באזור הרכב למכירה החשבון נחסם. כנראה ש- יד2 חושבים שהפופולריות שלהם מספיק גדולה שהגיע הזמן לסחוט תשלומים ולעבוד על הצרכנים. הצרכן לא מודע לנושא מפני שהתנאי אינו בולט בשום מקום ונקלע למצב של אי-ודאות ונעלץ לשלם - לא הוגן. לכן, אם נקלעתם למצב זה רצוי מאוד לעבור ולפרסם את מודעתכם באתר אחר ולא לתת למישהו לעשות עליכם מניפולציות רק מפני שיכול.
פורסם בקטגוריית בריאות ורפואה, לפני 6 שנים 4 חודשים
ההשפעה על הגוף: ויאגרה, קמגרה ג'ל, סיאליס, ויאגרה למציצה מתי כדאי ליטול את התרופה? עם או בלי אוכל? מדוע יש ליטול תרופות מסוימות פעם ביממה, ואחרות כמה פעמים? מהו ציפוי, ממה מורכב, ומדוע הוא חשוב? מהן תופעות לוואי, ומדוע הן קורות? מה אתם יודעים על התרופות שאתם נוטלים
פורסם בקטגוריית בריאות ורפואה, לפני 6 שנים 3 חודשים