למרות שמגפת הקורונה הביאה איתה מהפכה באורח החיים של כולם והכניסה שינויים רבים כמעט בכל ענף ותחום. עדיין אף אחד אינו יכול לבטל אירועים משמעותיים המתרחשים בחיים של כל אחד מאתנו. אחד האירועים המשמעותיים ביותר עבור משפחה יהודית נחשב הגעה של בן לגיל המצוות. חגיגות בר מצווה תמיד אירוע בעל משמעות רבה לא רק עבור חתן הבר מצווה אלה עבור כל בני המשפחה, לכן נהוג להזמין את כולם ולערוך טקס עלייה לתורה. ניתן לערוך אירוע בבית הכנסת או בכותל המערבי, פעם גם חגגו באולמות וגני אירועים. אבל היום יותר ויותר אנשים בוחרים להפיק אירוע עם מספר משתתפים מצומצם, בשביל למנוע התקהלויות וגם במידה ויוכרז על הגבלות כלשהן לא יהיה צורך לבטל את כל התכנון אלא רק לבצע שינויים מינוריים.
אך למרות שהאירוע יתנהל במתכונת מצומצמת עדיין לא חייבים ולא צריכים לוותר על ארגון אירוע בלתי נשכח, עם מוזיקה ותקיעות שופר. כמו כן רצוי מאוד לשים את חתן הבר מצווה במהלך כל האירוע במרכז. הרי זה ברור, שזה אירוע של פעם בחיים. אז תנו לו להרגיש "יהלום". לצורך זה תוכלו להזמין להקת מתופפים לבר מצווה שיבואו עם חופה לבנה, שתחתיה יצעד חתן בר מצווה וירגיש את עצמו אדם חשוב ביותר באותו שלכבודו מתקיימת החגיגה.
למה דווקא תוף וקלרינט? מכיוון, שאלו שני כלי הנגינה שמשתלבים מצוין ביחד, אפילו ניתן להגיד משלימים זו את זה. תוף נותן קצב וקלרינט או כלי נשף אחר, לפעמים זה סקסופון או חצוצרה מוסיפים את המנגינה. זה יוצר שילוב מעולה, שהוא נעים לאוזן. בזכות השילוב הזה ניתן לנגן גם מוזיקה שמיחה ומלאת קצף וגם מוזיקה יותר רגוע, שיכולה בהחלט להיות גם מוזיקת רקע. נציין עוד פרט אחד קטן, למי שלא מכיר ולא יודע, זה צמד כלים עתיק. קלרינט הופיע לראשונה בתקופה של מאה 17 – תחילת מאה 18 ,התאריך המדויק עדיין לא הוגדר. ישנה דעה שהוא נוצר בגרמניה. תוף לעומתו הוזכר עוד לפני 3 אלפים שנה ועד עכשיו הם משמשים ושמחות וחגיגות.