רוצים לבסס את עצמכם בעזרת עבודה מהבית בתור כלי פיננסי עיקרי ולדאוג לעצמכם ולכל העתיד שלכם על בסיסה, בשאיפה עד היציאה לפנסיה בפועל? אתם צריכים לדאוג לעצמכם קודם כל למשרה עצמה ולאחר מכן לדאוג לתהליך המוסדר של פתיחה הקופה וההפקדה לתוכה, מה שלא מהווה בעיה מיוחדת אבל בכל זאת מהווה ידע חשוב שכדאי שיהיה בבעלותכם לפני שאתם יוצאים לדרך עצמה.
פתיחת קופת פנסיה עצמאית היא משהו שכל אחד חייב לעשות, ללא קשר האם הוא מעוניין בכך, זאת גם במידה והוא עובד בתור עצמאי. החוק בישראל מחייב זאת, ולכן לכל אחד מאיתנו חייבת להיות קופת פנסיה אליה מופקד כסף עם הזמן, גם במקרה שאין לאדם תלוש שכר והוא מרוויח את לחמו בכל העת בתור עצמאי לחלוטין. מי שעדיין לא עשה זאת, יצטרך להתקשר לקרן פנסיה או חברת ביטוח לבחירתו, ויפתח את הקופה כדי שיוכל להפקיד לתוכה.
תהליך ההפקדה גם הוא תהליך שיש להתייעץ לגביו עם הקרן והיועץ שבחרתם, אך מדובר בהפקדה חודשית פשוטה שנגזרת מסכום מינימלי אותו החוק מחייב, בהתאם להכנסה החודשית כמובן, ומכאן רשאי העצמאי להפקיד אפילו יותר ממה שיחויב, כל זאת למען חיסכון פנסיוני שאמור להבטיח לכל אחד מאיתנו, לכאורה לפחות, עתיד טוב ובטוח יותר מבחינה כלכלית כאשר לא יהיה בנו את הכוח לעבוד יותר או לפחות לא במשרה מלאה שמניבה מספיק כסף כדי לחיות.
מי שעדיין אין בבעלותו את המרכיב הראשון במתכון הזה להצלחה, שהוא משרה מלאה במסגרת עבודה מהבית שאינה דורשת יציאה למשרד או השקעה של כל משאב אחר מלבד זמן עבודה בפועל מול מסך המחשב בבית ומול התוכנה הרלוונטית לסביבת העבודה, צריך למצוא לעצמו אחת כזו, ויפה שעה אחת קודם – https://www.avoda-mehabait.co.il/